法拉城-陈法拉网站

搜索
图片视频链接失效报告专帖如非特殊注明,本站内容欢迎转载,但任何公开形式转载都请注明出处。请勿无视,详情点击。法拉城Logo下载(自拍、自录视频建议打上logo)

[擦边] 2009-7-4王浩信認與陳自瑤拍拖大半年 [复制链接]

法院长

阿T

法币

忠实粉丝

1 楼主
法拉微博

王浩信YoYo拍拖唔認同居
東方日報2009-07-04

陳自瑤(YoYo)與王浩信(Vincent)泳池邊喪啜摸胸,情侶係關曝光,王浩信昨日終於公開承認與YoYo拍拖大半年,並稱已帶YoYo見家長,其父母大讚她又靚又勤力,兩人在毫無壓力下發展,才會在公眾場合表現激情。

Vincent說兩人拍拖一事,雙方公司也知情,故無綫高層樂易玲昨日承認一早知兩人拍拖,看過新聞後,覺他們行為正常,並無越軌,只是不小心被影到。

Vincent說:「我睇到新聞都嚇一嚇,我哋當時真係睇過周圍冇乜人先會咁做,如果影響到屋苑其他人我都唔好意思,不過我要澄清冇同YoYo同居,嗰日佢過嚟陪我游水,因為我要演警察角色,要曬黑啲操fit啲啫。(會唔會避忌吓?)其實游水活動都好健康,不過,下次一定睇清楚冇人先會close啲!」

而YoYo昨日在網誌上載了一張與前度緋聞情人蔡淇俊合作的花絮相,蔡淇浚亦直指YoYo大膽:「佢哋身為藝人喺公眾地方摸啜,可能會畀公司施壓。」Vincent的緋聞女友陳法拉則說戥他開心,指戀人咀嘴冇問題,自己接受到毋須理外人點睇。YoYo好姐妹陳敏之指情侶錫嘴正常,但身為藝人類似親密行為應該收埋做。
收藏收藏0 顶0 踩0 转发到微博

法院长

阿T

法币

忠实粉丝

2 沙发
法拉微博

王浩信認與陳自瑤拍拖大半年
太陽報2009-07-04

陳自瑤(YoYo)與王浩信(Vincent)被拍得在泳池邊喪啜摸胸,Vincent昨日公開承認與YoYo拍拖大半年,更曾帶YoYo見家長,並被父母力讚,故他們才會在公眾場合旁若無人:「我睇到新聞都嚇一嚇!我哋當時睇過周圍冇乜人先咁做,如果影響到屋苑其他人真係唔好意思!不過我要澄清冇同YoYo同居!(避忌吓?)其實我哋游水好健康,下次一定睇清楚冇人先咁Close!」

至於YoYo前緋聞男友蔡淇俊直指她大膽,相信公司會施壓。而曾與Vincent傳緋聞的陳法拉,戥對方開心:「咀都冇咩啫!只要自己接受到,唔需要理外人點睇!」曾傳力追YoYo的司徒瑞祈(阿水)亦表示與他們相熟,但不知道他們拍拖:「我澄清冇追過YoYo!但我都會SMS佢問吓!如果真係拍拖,情到濃時咀吓都好正常!」此外,無綫高層樂易玲表示知道「陳王戀」,並認為他們的行為不算過激。

法币
3 板凳
法拉微博
:沙發坐著
:呵呵
:緋聞果然還是讓人關注啊

法学生

既宅且帅,只有伊健

法币
4 地板
法拉微博
王浩信跟法拉傳過緋聞嗎

法院长

阿T

法币

忠实粉丝

法拉微博
很早前的绯闻了,两人是好朋友,之前在水区正好讨论过这个。

陳法拉王浩信密會唱K
太陽報2006-06-16

早前與林峯唱K傳緋聞的「華裔小姐」陳法拉,前晚被發現與歌手王浩信於銅鑼灣一間卡拉OK步出,懷疑二人因月前合作音樂節目而秘密拍拖。

事後記者向法拉求證,她否認說:「唔係啦!我哋練歌啫!佢唱片公司嘅人都喺度!我哋只係同事,唔通電!」而王浩信亦承認只是與陳法拉唱K練歌:「佢係個好女仔又係華裔小姐,我點襯得起,係好朋友啫!將來嘅嘢冇人知,但唔敢追,我視佢係知己,怕諗歪咗會影響友誼。」

法院长

阿T

法币

忠实粉丝

再贴下背景资料

法拉微博
王浩信陳法拉K房短聚
東方日報2006-06-16

「華裔小姐」出身的陳法拉,與歌手王浩信雖然大纜都扯唔埋,但前晚竟被發現秘密約會,在卡拉OK內歡聚兩小時,事後二人均大方承認有約會,不過實情是「襄王有心、神女無夢」,王浩信空歡喜一場。

前晚陳法拉與王浩信被拍得在銅鑼灣一卡拉OK結伴離開,雖未見有親熱態度,但卻甚有默契。據知王浩信年前自美國回港發展,跟拍拖多年的女友分手,之後一直沒有傳過緋聞。而他與陳法拉因拍檔任TVB8音樂節目主持而成朋友,稍後王浩信為節目《火爆空間》表演,除邀請陳法拉做嘉賓外,還有梁晴晴及張敬軒,但王浩信只約會陳法拉唱K,似有借機親近之嫌。而最搞笑是,陳法拉出道後,早前曾被拍得與林峯同去卡拉OK消遣,因而傳出緋聞,名副其實是個「卡拉之星」。

唔敢追視為知己

事後記者聯絡上王浩信,他承認相約陳法拉唱K練歌,並對女方有讚無彈:「佢係我入行後識第一個女性朋友,係個好女仔,又係華裔小姐,我點襯得起,係好朋友,將來冇人知,但唔敢諗追求,只視佢為知己,我怕諗歪,會影響友誼。」

美麗誤會唔過電

這邊廂王浩信「襄王有心」,不排除日後有發展的可能性,但另一邊廂陳法拉卻「神女無夢」,強調只是個美麗誤會。她說:「梗係唔係拍拖啦,我哋只係去練歌,佢唱片公司嘅人都喺度。我因為合作TVB8音樂節目認識,但好耐冇見,今次純粹為公事,我哋只係同事、普通朋友,唔過電,如果拍拖就唔會咁公開出唱K啦。」
王浩信生日約實陳法拉
太陽報2006-06-27

王浩信(Vincent)昨日在麥當勞舉行生日派對,與數十位歌迷預祝下月七日二十三歲生日,至於生日願望,他希望工作順利,以及剛完成癌症手術的媽咪早日康復。

談及緋聞女友陳法拉,他大方地說:「佢話會約埋成班朋友同我食飯,今年係我入行第一個生日,佢又喺紐約返嚟香港第一年,所以今年生日對我哋都好重要!」他還透露緋聞見報後,陳法拉主動致電慰問他。問到陳法拉是否其心儀對象,Vincent說:「我係鍾意呢類型女仔,心地好,但我哋太熟,所以唔諗呢啲嘢!」

头像被屏蔽

禁止发言

法币

灌水天才勋章 回贴大使 忠实粉丝 法学院模范夫妻

法拉微博
是真的啊~~~那之前的就是假的~

法院长

阿T

法币

忠实粉丝

法拉微博
之前的也不能说是假的,只是没承认是拍拖而已,其实没有直接否认,只是强调是好朋友之类的,男朋友也确实算是好朋友,跟法拉说薛生是好朋友是一样的。这次是拍到的照片实质太清晰了,想不承认都不行了。

头像被屏蔽

禁止发言

法币

法拉微博
之前的就是说YOYO。。和一个女的在海滩边。。。。。。。。

法院长

阿T

法币

忠实粉丝

法拉微博
我还以为你是指前几天记者问她跟王浩信拍拖的事,原来还是以前的。

头像被屏蔽

禁止发言

法币

法拉微博
是以前的MS还写过YOYO有回应那女的是好朋友来着~~

法官

Green

法币

打假功臣 法官 忠实粉丝 灌水天才勋章 回贴大使

法拉微博
唔敢追視為知己

事後記者聯絡上王浩信,他承認相約陳法拉唱K練歌,並對女方有讚無彈:「佢係我入行後識第一個女性朋友,係個好女仔,又係華裔小姐,我點襯得起,係好朋友,將來冇人知,但唔敢諗追求,只視佢為知己,我怕諗歪,會影響友誼。」

I dislike 王浩信, but, 他是有优点的:XXXX。
Forever fans..

法币
法拉微博
一直不相信之前的绯闻.法拉还有唱片公司,是不是有可能出唱片啊

法院长

阿T

法币

忠实粉丝

法拉微博
看新闻怎么都这么不仔细,法拉是说的他唱片公司的人,不是说自己唱片公司的人

法币
法拉微博
人家有薛生了哈哈

法币

魔法师 忠实粉丝

法拉微博
前2个新闻的日期都错了 写成09年了

法官

Green

法币

法拉微博
人家有薛生了哈哈
kingyiu 发表于 4-7-2009 04:36 PM

但法拉依然能挑别的呀,一鸟(已)在手, 不如百鸟在林~!

头像被屏蔽

禁止发言

法币

法拉微博
GREEN的想法很邪恶~~哈哈

法官

Green

法币

法拉微博
GREEN的想法很邪恶~~哈哈
congeechen 发表于 4-7-2009 09:22 PM

终身伴侣,要经得起考验,要精挑细選~!
是一个事实,要是用心去爱的话,没有什么邪恶。

法币
法拉微博
我好鐘意VINCENT架,但就係未見過距同法拉K嘅相,邊位仁兄可以POST下呢