cusa2005 发表于 2011-9-12 15:48:33

2011-9-12即时新闻: 樂易玲:陳法拉夠資格做視后

樂易玲:陳法拉夠資格做視后
無綫高層樂易玲出席《潛行狙擊》祝捷會,對於有指陳志雲捧陳法拉做一姐,樂小姐說:「其實公司一向有計劃捧第二梯隊上位,法拉近年演劇、出騷亦有阿姐風範,就算得視后都合理,佢做視后當然開心,公司應該畀機會佢哋。其實胡杏兒都OK,但我擔心佢形象唔太入屋,佢早年增肥拍劇,好在多得黃宗澤從旁支持、鼓勵,先過渡到。」

cusa2005 发表于 2011-9-12 15:49:08

徐子珊否認被陳法拉蔑
【on.cc 東方互動 專訊】徐子珊現身劇集《潛行狙擊》祝捷會,對於收視最高點,正是她讀信一幕,她說:「好開心,我同黃宗澤喺劇入面段感情Fans都接受,仲自製MV,又送衫畀我。(有報道話陳法拉蔑你?)成日都有炒作報道,視后我睇好胡杏兒,佢有得去威尼斯,我好Power of佢。」謝天華則對40點收視感滿意,他說:「我同子珊都有情侶檔接Job吸金,有人問我做乜撬跛co(黃宗澤)牆腳。劇個結局係留伏線開電影版,但我未得閒聽電影版個故事。」
黃宗澤想同杏兒攞視帝視后
【on.cc 東方互動 專訊】黃宗澤(Bosco)被樂易玲爆他早年已對胡杏兒從旁支持、鼓勵,他說:「梗係要撐!杏兒去威尼斯啲新聞,我都有睇,好心佢再性感啲,依家唔湯唔水。佢去到嗰邊又唔好孤寒,去皮具店又唔捨得買。(撐杏兒定陳拉法做視后?)梗撐杏兒,佢真係好努力,法拉有屋企人撐。(想一齊得獎?)都想得視帝過過癮。」

cusa2005 发表于 2011-9-12 15:49:30

黎耀祥強調冇黨冇派
【on.cc 東方互動 專訊】 黎耀祥到電台受訪,他主演的新劇《法證先鋒3》即將推出。對爭做視帝,他坦言信心只有一半:「要睇觀眾。」有傳陳法拉向樂易玲報復,他再次強調本身冇黨冇派,他說:「我喺呢行冇乜朋友,我亦冇同陳志雲、樂小姐食過飯。」他坦言跟志雲不熟悉,只是活動上合照過,但他欣賞志雲是有創意的人才。

cusa2005 发表于 2011-9-12 15:49:46

占                                                

wangzilin 发表于 2011-9-12 15:51:33

46要成為“公敵”了

cusa2005 发表于 2011-9-12 15:52:34

:panda34:已经是了,必经阶段大家平常心面对,好有个强大的心理压力,越到台庆前风雨越大:panda21:

wangzilin 发表于 2011-9-12 15:58:09

開始添磚 為台慶而戰:panda29:哈哈

fenglingxi 发表于 2011-9-12 15:58:13

于是 心理素质神马的 要加强 :panda18:

cusa2005 发表于 2011-9-12 16:03:08

:panda17:46今天没去,要不然新闻又有的写了

wangzilin 发表于 2011-9-12 16:15:21

46今天趕戲吧 看敏之圍脖 還是淩晨3點的,然後說休息一會,之後又開工
各種忙

falafan 发表于 2011-9-12 16:20:36

:panda27:没去也是主角,新闻到处是她

wangzilin 发表于 2011-9-12 16:32:35

黎耀祥強調冇黨冇派【on.cc 】黎耀祥到電台受訪,他主演的《法證先鋒3》即將推出。對爭視帝,他坦言信心只有一半:「要睇觀眾。」有傳陳法拉向樂易玲報復,他強調本身冇黨冇派:「我喺呢行冇乜朋友,亦冇同陳志雲、樂小姐食過飯。」他坦言跟志雲不熟悉,只是活動上合照過,但欣賞志雲是有創意的人才。

林布丁 发表于 2011-9-12 16:32:49

希望法拉不要受这些报道的影响~~~~

ojf001 发表于 2011-9-12 16:34:21

想看今期新地的内容 啥时扫出来呢:yc15

wangzilin 发表于 2011-9-12 16:36:54

falafan 发表于 2011-9-12 16:20 static/image/common/back.gif
没去也是主角,新闻到处是她

哈哈哈  T總說話 就是一針見血的有見地:panda27::panda25:

vickylove 发表于 2011-9-12 17:00:26

法拉升呢了,都开始报复620了:panda22:

momoamos 发表于 2011-9-12 18:38:38

報復:panda27:,快點開部美國隊長給法拉:panda36:

如如 发表于 2011-9-12 19:20:38

46視后我唔理:panda34:

泉中老刘 发表于 2011-9-12 19:30:36

vickylove 发表于 2011-9-12 17:00 static/image/common/back.gif
法拉升呢了,都开始报复620了

哈哈,可是报复啥呢?

Jessie828 发表于 2011-9-12 19:34:39

有無人有今期新地嘅details版啊?
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 2011-9-12即时新闻: 樂易玲:陳法拉夠資格做視后