法拉城-陈法拉网站

搜索
图片视频链接失效报告专帖如非特殊注明,本站内容欢迎转载,但任何公开形式转载都请注明出处。请勿无视,详情点击。法拉城Logo下载(自拍、自录视频建议打上logo)

[新闻] 2012-12-11 法拉變髮撐好友分手論 [复制链接]

法官

小婧

法币

打假功臣 灌水天才勋章 回贴大使

1 楼主
法拉微博

法拉新劇束假短髮突破造型
2012-12-11 (20:27)

陳法拉束假短髮現身手袋預展,她解釋此乃新劇《傳愛事務所》的律師角色造型,還稱小時候已束短髮,至中學才留長髮,因而早已習慣短髮示人,但基於廣告商合約考慮,她未能真正剪短頭髮,只可戴假髮現身。

法官

小婧

法币

2 沙发
法拉微博

短髮陳法拉 澄清分手論

陳法拉最近剪o左個短髮,搞到宅男哀號,今日佢以新髮型o係中環出席活動,表示近期太忙無睇劇:「咁我都梗係支持自己老友,好似楊怡、子珊,男仔就支持祥哥(黎耀祥)同郭晉安。」

佢今日o係微博寫o左一段分手論,哇,又剪頭髮又寫埋o的咁o既o野,唔通真係分o左手?佢甜笑表示自己同另一半依然甜蜜:「個段係之前幫我隻碟寫詞o既填詞人寫,佢係寫女仔心聲咋。」

陳法拉剪去長髮,watt數好似即時下降。(蘋果日報)

真係睇少眼都未必認到係佢。

法官

小婧

法币

3 板凳
法拉微博

《衝上雲霄II》巡禮片曝光

觀眾好期待o既《衝上雲霄II》好似拍極都未拍完咁,作為下年o既台慶劇,應該未有耐先有得睇,不過今日有人將《衝上雲霄II》o既巡禮片放o左上內地網站,連江美儀都o係微博Like爆。

呢條片應該係大馬o既Astro電視台播o既,片中見到所有重要角色都o係齊度,最激烈都係張智霖咀法拉啦,見o的主角呢個攬o個個,又係大搞幾角戀咁啦,不過上次吳鎮宇放o左張相暗示最後同法拉係一對,已經搞到畀網民鬧爆,唔講咁多,都係自己睇片啦!

睇巡禮片,好似好精彩咁喎!(互聯網)