vickylove 发表于 2012-6-15 17:24:23

2012-06-15 即时新闻:陳法拉唱現場回勇

陳法拉自嘲冇能力做一姐

http://news.on.cc/cnt/entertainment/20120615/photo/bkn-20120615160835037-0615_00862_001_01b.jpg?t=1339757097193
【on.cc 東方互動 專訊】陳法拉出席電台活動,獲數十Fans支持,首次公開獻唱的她表現略為緊張,她坦言不容有失,問到對演出可感滿意?她說:「可以再進步,(傳唱片公司幕後老闆係你男友?)天大o既誤會, 我只係TVB外判的小歌手,(唔滿意報道寫係你男友唔係「老公」?)唔關事,唔識幕後老細。」對盛傳謝安琪將加盟其唱片公司,兩人豈不是爭做一姐?她說:「我何德何能爭一姐,我係新人,(你做細?)係呀,做妹妹好,後生啲。」

vickylove 发表于 2012-6-15 17:24:48

陳法拉唱現場回勇
2012年06月15日 (06:26 pm)
陳法拉、江若琳、C All Star出席荃灣荃新天地的數碼廣播巡迴推廣活動。幾位歌手現場演唱新歌,早前法拉在《勁歌》失準,今次現場演出狀態回勇。她說:「今日有少少緊張,現場活動咁多人,同平時登台唔同,上次《勁歌》錄4次係想個效果好一點,今次係一take過,不容有失。」

vickylove 发表于 2012-6-15 17:25:15

占                                    

爱欣15 发表于 2012-6-15 22:13:11

Support! Support!

風之女神Race 发表于 2012-6-15 22:44:41

法拉的第一張相片太美了!!!

bin1586095 发表于 2012-6-15 22:50:33

好喜欢第一张,真漂亮啊:panda06:

雯yanis 发表于 2012-6-16 08:23:50

法拉“做妹妹好”   我也喜欢做妹妹:yc08

Supportfalachen 发表于 2012-6-16 09:34:38

哈哈。。。法拉做妹妹。。支持你啊!!!!:yc00

LingYen 发表于 2012-6-16 12:23:09

好想聽live哦 :panda07:

h10585 发表于 2012-6-16 12:43:15

如果有视频看就好了!

依一994 发表于 2012-6-17 10:39:58

支持法拉,期待新专辑

yfnice 发表于 2012-6-26 09:21:27

大爱法拉,加油

WJ15X00001 发表于 2012-7-1 11:12:50

爱死你了,法拉
页: [1]
查看完整版本: 2012-06-15 即时新闻:陳法拉唱現場回勇