芷凌 发表于 2007-3-11 15:14:13

TVB众小生中谁和FALA最衬?

又是这个百问不厌的问题,不过老实说,就我自己认为以上没哪个跟FALA衬的,但我当然要支持阿RON。

falafan 发表于 2007-3-11 15:53:06

這個還真難選,法拉播出的劇還只有一部,和誰最衬就只能靠想象了,個人比較看好法拉同吳卓羲、林峰、鄭嘉穎配戲.

nyororo 发表于 2007-3-11 18:11:03

嘉穎ar,我覺得嘉穎都幾靚仔,幾好ar

何春华 发表于 2007-3-14 23:05:26

SAMMUL啦!!!
因为他最帅

funnyshow 发表于 2007-3-17 01:08:14

馬國明幾好a!

雖然唔係好靚仔!但咁多個都唔係好想選! 得佢同嘉穎係比較喜歡! 但嘉穎已經同niki 定左型係一pair, so choose馬國明! 都幾好a! 起碼夠高 個人夠真唔做作!

Ive-jin 发表于 2007-3-18 19:48:00

偶投阿苗一票咯~雖然作為BO家人,哈哈哈~
法拉是美女啊,而且是文藝氣質很重的那種 理所當然要有一個文藝氣質很重的男生來配啊! :se

falafan 发表于 2007-3-26 13:20:37

現在想想,其實黃長興也不錯,蠻有型的,賭場里光站在那氣勢就出來了...

tonymao 发表于 2007-3-30 12:24:13

只能选一个吗, 黄宗泽和陈健锋都不错,林峰也是可以的

yapleewei 发表于 2007-3-30 15:46:21

回复 #8 tonymao 的帖子

lam fung or ron!:lol

FALA的家 发表于 2007-3-31 00:57:41

个人偏爱Raymond&高钧贤:victory:

Fiona 发表于 2007-4-1 16:52:44

现在只能选林峰咯,不过偶好喜欢黄长兴,期待他和法拉配戏;P ;P ;P

charyin 发表于 2007-4-6 10:42:16

苗苗啦,最襯

shirley129 发表于 2007-4-12 08:08:22

bosco la! they were really cute as sister and brother in 溏心风暴 ! really hope they'll pair up in a series in the future!

新sun新 发表于 2007-4-16 08:53:45

我觉得系吖峰诺懿或吖苗~
小小生里面~其实Matthew(高钧贤)同Eddie(李雨阳)都okay架...

新sun新 发表于 2007-4-16 09:00:31

原帖由 falafan 于 2007-3-26 13:20 发表 http://www.falachen.cn/bbs/images/common/back.gif
現在想想,其實黃長興也不錯,蠻有型的,賭場里光站在那氣勢就出來了...
我觉得他讲野好怪~而且~虽然几靓仔~但成个人cam cam地甘……= =

ps:单选呀?甘我就拣Matthew啦……高大靓仔~又斯斯文文安安静静甘~arm晒法拉!

魜仔 发表于 2007-5-1 10:29:26

絕對高君賢拉~~!
                     男才女貌阿~~!
                     高君賢阿~!!:yc04

MANDY牙盈 发表于 2007-5-1 14:38:49

黃宗澤bosco吧
佢地傳過緋聞吧^^

huhu2090 发表于 2007-5-8 15:43:53

好像只能选一个哦~~~

小苏 发表于 2007-5-18 23:17:25

吴卓羲够MAN啊...而法拉又爱可爱喔....衬到绝啦!

jerryweizhi 发表于 2007-5-31 01:51:59

更系同黎诺懿啦...称到绝啊!!!:yc14
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: TVB众小生中谁和FALA最衬?